söndag 20 mars 2011

socialt frånskjut


Gårdagen bjöd på ett rejält skutt framåt i Papis sociala ambivalens... det är nästan så att jag idag sitter och är själsligt utmattad - eller så beror det på en viss inverkan av destillerade drycker. Eller en kombination.

Vid lunchtid plockade vi hur som helst ut fransosen och ställde in den mänskliga GPS:en på skogarna i Järna där Esters gudfar Clubba Clabbe numera huserar. Kändes lite suspekt att hitta två futuriskt ritade trevåningshus mitt ute i ingenstans - men oj så fridfullt och fint han bodde. Det blev en trevlig stund tillsammans där vi lät oss imponerade vallas runt i husesyn samt frossa i fika med jättegott tilltugg från Konditori Lilla Maräng. Den natursköna miljön lovade dessutom gott för kommande grillkvällar. Bra val Clubba!

Väl hemma på eftermiddagen/kvällen hade undertecknad tänkt sig recovering i hemmets härd med matlagning, testkök, film och tvättstuga. Jag hann infria ungefär hälften av dessa aktiviteter innan vännerna från Beredningens Finest, dvs. Micke Frazz och Tony Tono ringde från kvarteret brevid och törstade efter Papis lekamen och sällskap. Så det blev till att svida om och rolla lite raggardusch under armarna för att sedan ansluta på Park Hotells lobbylounge. Trevligt prat och god dryck gjorde att tiden flög iväg snabbt - och papis reservförråd av sociala ambitioner står nu på rött. Får helt enkelt gömma mig på jobbet - för jobb på en söndag i sedvanlig ordning there is...

Inga kommentarer: