tisdag 8 mars 2011

gloomy march


Man pratar ju ofta om att november är årets mörkaste och jobbigaste månad, och det kan nog ligga en hel del sanning i det. Men jag vet i fan om inte mars kvalar in som årets fulaste månad.
Tänk bara... Alla människor är glåmiga och bleka, ser i princip halvdöda ut. Vinterkläderna är noppiga och har mist sin lyster - och funderar du på att uppgradera garderoben så har butikerna bara kläder för utetemperaturer över 18 grader plus. Inte läge med andra ord.

Bilar och vägar är smutsiga och överallt ligger det en massa hundbajs - död åt er alla lata jävla hundägare. All växtlighet andas likvaka och det begynnande solljuset visar upp damm, fläckar och skavanker som inte synts på ett par månader men som måste åtgärdas. Ja, det är sannerligen ingen vacker månad - men där ute i periferin kan man ändå ana något... Våren tar faktiskt sina första stapplande steg och viskar förtroligt löften om en ljusare tid.

2 kommentarer:

Katarina sa...

Sugen på att dansa Zumba? Vi kombinerar glödheta danssteg med härliga latinamerikanska rytmer! Vecka 13 drar vi igång nya kurser på folkuniversitetet i Södertälje. För mer information och anmälan gå in på http://folkuniversitetet.se/sodertalje eller besök min blogg! / Katarina

Förhudslös och Ryggradslös sa...

nej